Семейство от Клонг Том, квартал на Тайланд, бяха ужасени от гигантска смъртоносна змия

...
Семейство от Клонг Том, квартал на Тайланд, бяха ужасени от гигантска смъртоносна змия
Коментари Харесай

Една от най-смъртоносните змии на планетата се настани в хола на семейство

Семейство от Клонг Том, квартал на Тайланд, бяха ужасени от гигантска смъртоносна змия - кралска кобра, която реши да " почине " в къщата им. Професионални спасители са извикани да се оправят с едно и половина метровото страшилище.  

Четири минути откакто идва на място, екип от експерти по битка със змиите съумява да измъкне рисковото влечуго отдолу под стол в къщата,съобщава Daily Star. След това натрапникът бил пуснат назад в близката гора, където има по-малко мебели, под които да се скрие, и по-малко хора, които да плаши.

Експертите означават, че увеличението на броя на наблюденията на тази порода змии наоколо до човешки домове не е изненадващо, защото унищожаването на местообитанията е в разгара си и принуждава животните да се реалокират в окупирани територии.
 змия, кобра, кралска кобра, отровна змия, Кобрата е едно от най-опасните животни на планетата. Снимка: Getty Images
Кралската кобра се счита за една от най-смъртоносните змии на планетата, нейната отрова е задоволително мощна, с цел да убие слон с едно захапване. Когато се почувства притисната в ъгъла, тя става непредвидима и нападателна, което я прави едно от най-опасните създания в света.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР